Paul Bruna

Paul Bruna is een all-round artiest die al jaren meedraait in de Vlaamse showwereld. Hij staat regelmatig hoog genoteerd in de hitlijsten en is naast zanger, ook nog tekst- en muziekschrijver, entertainer en presentator bij onder meer VBRO radio.

Zijn nummers worden overal veel gedraaid, maar Paul Bruna is vooral een live-gebeuren. Hij kan worden geboekt voor feesten en vedetteparades (live on tape), maar trekt ook doorheen Vlaanderen met een eigen seniorenshow en een aangepast programma voor woonzorgcentra.

Paul Bruna stond al op zowat alle podia van grote en kleine zalen in Vlaanderen en is ook regelmatig te gast in het buitenland. Hij was enkele jaren geleden te zien op de Nacht van Exclusief in Knokke en verzorgde shows in de casinoís van Middelkerke en Oostende. Hij treedt ook ieder jaar op tijdens het Kustschlagerfestival in Plopsaland De Panne. Een optreden van Paul Bruna staat garant voor een combinatie van kwaliteit en ambiance en Paul Bruna is te boeken aan een betaalbare prijs.

"